The Nordic Film Acting Institute logo favicon

Vores studerende

CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Haris sa

Haris Sa

Master i Filmskuespil og entreprenørskab – pilot udd. 2020-2021

.

Skuespiller, Producer

Haris blev født i Bosanska, men flyttede med sin familie til Danamark i 1993, som en flygtning, fra Balkan-krigen. Siden hans tidlige barndom var han meget interesseret i at sætte spørgsmålstegn ved alt gennem poesien. Efter at have arbejdet som model i en kort periode, besluttede han for at blive skuespiller og har sidenhen medvirket i kortfilm, reklamer, musikvideoer, web tv-serier herunder en på DR3.

Web
CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute mathilde sorensen

Signe Mathilde Sørensen

CERTIFICERET MASTER I FILMSKUESPIL 2020-2021

 

Skuespiller. DSF medlem

Signe er dansk og er født i USA. I hendes tidlige år rejste hun verden rundt med sin familie. Signe har altid elsket de kreative udtryksformer, og dansede allerede som 3-årige ballet.

Dansen førte til, at hun blev balletdanser på det kgl. Teater, hvor hun medvirkede i utallige forestillinger både i Danmark og i udlandet. I 2007 kastede hun sig over skuespillerfaget, og har siden da medvirket i tv-serier, film og reklamer.

Web
CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Lysser Kirstine Andersen

Lysser Kirstine Andersen

CERTIFICERET MASTER I FILMSKUESPIL 2020-2021

 

Skuespiller. DSF medlem.

Lysser er født og opvokset i Odense og har tidligere stået på mål i divisionshåndbold i mange år. Hun stoppede da hun rejste til New York for at uddanne sig. Herudover er Lysser med i et lille teater i Odense kaldt Teater Gyda, hvor hun har været med i flere af deres opsætninger. Samtidig er hun fast skuespiller på kommunikation træning og eksamener på Odense Universitetshospital. Hun har været med i film og TV produktioner og en masse kortfilm.

Web
CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Jens Haubek

Jens Haubek

Certifikat i filmskuespil – pilot udd. – 2019-2020

 

Skuespiller, Producer, Musiker, Billedkunstner

Uddannet fra The Nordic Film Acting Institute i 2020.

Jens er født 1966 og opvokset I Danmark. Fra en tidlig alder har han spillet skuespil, tegnet og komponeret musik. Fra 1988 til 2013 var Jens tv-producer, tilrettelægger, fotograf og klipper. Siden 2013 har han i egen kursusvirksomhed undervist i overvindelse af personlige begrænsninger til et liv i kreativ frihed. Han har medvirket i kortfilm, reklamefilm og erhvervsfilm.

Showreel
CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Maria Cisse

Maria Cisse

Certifikat i filmskuespil – pilot udd. – 2019-2020

 

Skuespiller, Forfatter. DSF medlem

Maria Cissé tog springet som skuespiller efter en årrække som historiker på Nationalmuseet. Hun uddannede sig først indenfor teater og fik derefter arbejde på scenen. Hun har bl.a. medvirket i tv-serier på TV2 Zulu, adskillige reklamefilm, den nordiske filmsucces feature ’Den Skyldige’ og har lagt stemmer til karakterer på Radio 24/7.

Hun udvikler i øjeblikket både film og tv manuskripter.

Instagram
CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Hervé Toure

Hervé Toure

Certifikat i filmskuespil – pilot udd. – 2019-2020

 

Skuespiller, Producer

Gradueret fra The Nordic Film Acting Institute i 2020.

Hervé som er af Ivoriansk oprindelse, har altid været glad for kreative udtryksformer, hvor han blandt andet har brugt musik som outlet. Hervé har tidligere spillet fodbold på eliteplan, hvilket var hans levevej, inden han kastede sig over skuespillet. Hervé har medvirket i alt fra Indie projekter til tv og Netflix produktioner.

Web

Lad os tage en kaffe