The Nordic Film Acting Institute logo favicon

UDDANNELSE

“Balcazar teknikken virker først ret mystisk, men hurtigt oplever jeg det som den naturligste måde at lade karakteren komme til verden på. Jeg lader det bare ske. Jeg ved nu, at jeg står med et redskab, der er helt unikt”.

Jens Haubek The Nordic Film Acting Institute studerende

Jens Haubek

Skuespiller & Billedkunstner

“Jeg fik Emma anbefalet af min manager Anne Lindberg, da jeg igennem længere tid har haft lyst til at gå til undervisning igen. Jeg har arbejdet i film -og tv i mange år og ved hvor vigtigt det er, hele tiden at udvikle -og dygtiggøre sig. Emmas teknikker, undervisning og væsen, er noget af det mest lærerige jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan mærke en kæmpe udvikling i mig selv fra gang til gang. Emma skaber et rum, hvor ens talent kan blomstre og som er trygt og lærerigt. Jeg kan varmt anbefale Emma alle der ønsker at udvikle sig som skuespiller.”

Sarah Sofie Boussnina testimonial The Nordic Film Acting Institute

Sarah-Sofie Boussnina

Skuespillerinde

“Balcazar teknik er for mig evigt levende. Det giver mig frihed til at træde ind i enhver karakter og performe oprigtigt.”

Herve Toure The Nordic Film Acting Institute studerende

Hervé Touré

Skuespiller

“Jeg havde stiftet bekendtskab med Emmas arbejdsmetode via morgentrænings forløb på Forbundet. En konkret og direkte tilgang til det filmiske udtryk kontra teatrets, som er der jeg er mest vant. Jeg oplevede hvordan hun allerede der, med sit meget skarpe blik og en særlig sans, så hvad der forhindrede eks. mig i at lade tingene strømme naturligt og med få korrektioner gav mig redskaber til at ændre og udvikle det der skulle til.”

Tine Gotthelf Boussnina testimonial The Nordic Film Acting Institute

Tine Gotthelf

Skuespiller- DSF