The Nordic Film Acting Institute logo favicon

KUNSTNERISKE ENTREPRENØRSKAB

En konstant udvikling og fornyelse er vigtig for kunstnere.

I N.F.A.I hjælper vi skuespillere til at forstå og opfylde deres kreative potentiale, så de bliver i stand til at udvikle sig, og så de kan veksle mellem at være udøvende kunstner til også at være skabende kunstnere og/ eller producenter. 

I en tid hvor distributions- og produktions kanaler er blevet mere tilgængelige, er et paradigmeskift og det at være i stand til at udvikle ens egne professionelle karriere i den retning man ønsker vigtig. 

N.F.A.I er medlem af  Society for Arts Entrepreneurship Education  -SAEE.

UDVIKLING OG PRODUKTION

Vi mener, at skuespillere har evnen til at skabe og udvikle ideer, fortællinger og koncepter, og at filmbranchen har brug for en fornyelse. Nye stemmer, nye talenter, nye arbejdstilgange og produktionsmetoder, der inkorporerer skuespillere i filmarbejde på nye måder f .eks:

 • Udvikling af originalt indhold
 • Kreative partnerskaber med instruktører og producer
 • Filmiske ensembler og film devising
 • Kunstnerisk branding og distribution.
 • Produktion af egne værker – i samarbejde med POTENTA

Hvis du har en idé eller projekt, du kunne tænke dig at sætte i værk er du velkommen til at kontakte os for mentoring, coaching og / eller vejledning.

UDVIKLING OG PRODUKTION The Nordic Film Acting Institute

Kunstnerisk Empowerment & Selvforvaltning

N.F.A.I støtter dig i at forvalte eget talent og holder fokus og retning på din professionel karriere og kunstneriske udvikling.

Vores empowerment sessions vil give dig de nødvendige værktøjer for at tage styring, så du kan opnå dine kunstneriske drømme.

TALENT SCREENING

Sammen kigger vi på dit arbejde og dit instrument. Vi undersøger blokeringer, både de tematiske og de systematiske, og sætter ord og retning på dine mål og hvordan du når dertil. Du får med hjem: klarhed og retning over kunstneriske ambitioner samt opgaver og konkrete forslag, som vil bringe dig tættere på dine kunstneriske mål.

 • PRIS: 2,500 ekskl. moms.
 • Varighed: 2 timer inkl. forberedelse.

COACHING

Vi fokuserer konkret på dine behov og mål. Vi kan f eks. styrke dit potentiale, give dig redskaber til at fjerne blokeringer, hjælpe dig med at undersøge et bestemt emne eller udfordre dig i din udvikling. Det er dig, der sætter dagsordenen.

 • Pris pr time: 1.250 ekskl. moms
 • Kort forløb (3 timer): 3,000 ekskl. moms
 • Lang forløb (6 timer) : 5,000 ekskl. Moms

SELF TAPE

Vi hjælper dig med at afklare og styrke dit personlige bud i forhold til opgaven og vi producerer sammen en mobilvideo film, som løser opgaven efter dit unikke bud. 

 • Varighed: 1.5 timer (inkl. forberedelse)
 • PRIS : 2000 ekskl. moms

CASTING COACHING

Vi hjælper dig med at afklare og styrke dine personlige bud i forhold til opgaven samtidig undersøger vi sammen stoffet i forskellige retninger, så du er klar til at levere forskellige buds for en instruktør eller caster. Vi laver mobilvideo skitser af dit arbejde, som du kan tage med hjem.

 • Varighed: 1.5 timer (inkl. forberedelse)
 • PRIS:  2000 ekskl. moms.

5. PRÆSENTATIONS TAPE

Vi hjælper dig med din personlige branding i forbindelse med præsentations tape. Ud fra dine egne ønsker skærper vi din præsentation kommunikativt, så den beskriver dig på bedst muligt måde i forhold til opgaven. Efter vi er blevet enige om form og indhold, producerer vi forskellige bud på mobilvideo, som du kan tage med hjem.

 • Varighed: 1. 5 timer (inkl. forberedelse)
 • PRIS:  2000 ekskl. moms.

“Balcazar teknikken virker først ret mystisk, men hurtigt oplever jeg det som den naturligste måde at lade karakteren komme til verden på. Jeg lader det bare ske. Jeg ved nu, at jeg står med et redskab, der er helt unikt”.

Jens Haubek The Nordic Film Acting Institute studerende

Jens Haubek

Skuespiller & Billedkunstner

“Jeg fik Emma anbefalet af min manager Anne Lindberg, da jeg igennem længere tid har haft lyst til at gå til undervisning igen. Jeg har arbejdet i film -og tv i mange år og ved hvor vigtigt det er, hele tiden at udvikle -og dygtiggøre sig. Emmas teknikker, undervisning og væsen, er noget af det mest lærerige jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan mærke en kæmpe udvikling i mig selv fra gang til gang. Emma skaber et rum, hvor ens talent kan blomstre og som er trygt og lærerigt. Jeg kan varmt anbefale Emma alle der ønsker at udvikle sig som skuespiller.”

Sarah Sofie Boussnina testimonial The Nordic Film Acting Institute

Sarah-Sofie Boussnina

skuespillerinde

“Balcazar teknik er for mig evigt levende. Det giver mig frihed til at træde ind i enhver karakter og performe oprigtigt.”

Herve Toure The Nordic Film Acting Institute studerende

Hervé Touré

Skuespiller

“Jeg havde stiftet bekendtskab med Emmas arbejdsmetode via morgentrænings forløb på Forbundet. En konkret og direkte tilgang til det filmiske udtryk kontra teatrets, som er der jeg er mest vant. Jeg oplevede hvordan hun allerede der, med sit meget skarpe blik og en særlig sans, så hvad der forhindrede eks. mig i at lade tingene strømme naturligt og med få korrektioner gav mig redskaber til at ændre og udvikle det der skulle til.”

Tine Gotthelf Boussnina testimonial The Nordic Film Acting Institute

Tine Gotthelf

skuespiller- DSF