The Nordic Film Acting Institute logo favicon

Om os

n.f.a.i

Nordic Film Acting  Institute – Superior Techniques & Kunstnerisk Entrepenørskab

I N.F.A.I vi specialisere os I at træne, undervise, coaching og mentoring af skuespillere. Vores focus er talent udvikling , filmskuespil og production af egne værker.

Vi fokuserer I den enkeltes talent. Vores grupper har kun fire elever  for at kvalitetssikre  de studerendes kunstneriske udvikling.

Vores program er baseret på  BALCAZAR TEKNIK ®. Vores egne methode med BALCAZAR TEKNIK ® dygtiggør skuespilleren sin evne til at skabe, bruge og forvandle sin emotionelle energi i forbindelse med tekst- og karakterarbejde. Det er tilgangen til det dramatiske arbejde, der væsentligt adskiller sig fra andre skuespilteknikker. Den litterære tilgang er skiftet ud med den emotionelle og intuitive tilgang. Skuespillerens fokus og udvikling rettes mod, at forstærke og dramatisere det emotionelle univers, der opstår i karakter- og tekstarbejdet.

På same made lærer vores studernede at arbejde med kunstneriske entreprenørskab, hvor de lærer at udvikle og administrere deres eget talent så de kan få mest muligt af deres arbejdsliv bade for deres eget skyld men også for samfundets. 

I samarbejde med det socialøkonomiske produktionsselskab POTENTA tilbyder vi professionel støtte, så de studerende kan realisere egne projekter.

Emma Balcázar

Emma Balcazar The Nordic Film Acting Institute

Filminstruktør Emma Balcázar, har 20-års erfaring med at træne og arbejde med skuespillere på eliteplan. Hun har undervist filmskuespil både på Den Danske Filmskole og Den Danske Scenekunstskole. I januar 2020 forlod hun sin stilling som studielektor i filmskuespil for at stifte The Nordic Film Acting Institute, hvor hun træner skuespillere i filmarbejde gennem Balcazar teknik®.  Teknikken blev udviklet, dokumenteret og valideret under Den Danske Scenekunstskolens Kunstnerisk udviklingsvirksomheds (KUV) program.

Emma Balcázar har skrevet og instrueret både fiktion og dokumentarer og hendes film er blevet nomineret til adskillige priser, herunder Robert for bedste novellefilm.

Ved siden af N.F.A.I. er Emma stifter & direktør af Potenta.

Potenta er et socialøkonomisk filmproduktionsselskab, der med mottoet #artforeverybody, fokuserer på at skabe bro mellem kunst, samfund og erhvervslivet. Potenta producerer og udvikler høj kvalitets art content med kunstneren i centrum.  

Emma Balcazar The Nordic Film Acting Institute

Vores studerende

CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Haris sa

Haris Sa

Master i Filmskuespil og entreprenørskab

Skuespiller, Producer.

CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute mathilde sorensen

Signe Mathilde Sørensen

CERTIFICERET MASTER I FILMSKUESPIL

Skuespiller. DSF medlem.

CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Lysser Kirstine Andersen

Lysser Kirstine Andersen

CERTIFICERET MASTER I FILMSKUESPIL

Skuespiller. DSF medlem.

CERTIFICERET MASTER FILMSKUESPIL studerende Nordic film acting institute Jens Haubek

Jens Haubek

Certifikat i filmskuespil

Skuespiller, Producer, Musiker, Billedkunstner.

Undervisere

Vores undervisere er nøje udvalgt udefra deres kompetencer.  Udover at være  erfarne og veluddannet indenfor deres område, arbejder de professionelt i filmbranchen hvilket giver den optimale kombination af teori, faglighed og praksis.

RUM MALMROS The Nordic Film Acting Institute teacher

Rum Malmros

Manuskriptforfatter

SIDSE KJÆR The Nordic Film Acting Institute teacher

SIDSE KJÆR

PRODUCER & INSTRUKTØR

GUSTAV FOLDORF The Nordic Film Acting Institute teacher

GUSTAV FOLDORF

FILMFOTOGRAF

Lad os tage en kaffe